Повернутися до звичайного режиму

Серпнева (не)конференція для вчителів математики, інформатики та фізики м. Черкаси

#edcampaugust 28 серпня 2018 року хвиля EdCamp знову «накрила» відповідальне вчительство МІФ м. Черкаси (учителів математики, інформатики та фізики).

Серпнева (не)конференція "Освіта=Ставлення*(Знання+Навички)" відбулась у гімназії №31, яка не лише підтвердила гасло «Як новий навчальний рік зустрінеш – так його і проведеш», а й доповнила іншим «Один вдало прожитий день дає запас енергії на весь рік».

217 педагогів визначали найголовніші цінності у житті та яким чином формувати їх у дітей. Враховуючи тему (не)конференції також обговорили питання формування позитивного ставлення до освіти, навчання та створення екологічного освітнього простору, тенденції розбудови сучасного освітнього простору, окреслили пріоритетні напрямками роботи на майбутнє.

Потужна команда експертів EdCamp Черкаси у форматі workshop опрацювали з учителями методичні рекомендації щодо викладання математики, фізики та інформатики у новому навчальному році.

Креативні спікери на учительських сесіях познайомили із сутністю співучителювання, можливостями та трендами STEM – освіти, мобільними додатками для навчання, особливостями проведення та підготовки інтегрованих уроків та викладання математики в стилі Start Up, формувальним оцінюванням, освітньою кінізологією, емоційним інтелектом як складовою педагогічної майстерності та які сліди ми залишаємо у цифровій країні.

Дякуємо експертам та спікерам: Кошель О.В., Удовиченко - Биковій Г.В., Борисовій С.В., Совгирі С.М., Чубсі С.М., Богатирьовій І.М., Любіч Т.В., Рохман Ю.М., за їх інтелект, креативність, вміння запалити вогонь та повести за собою інших та всім учителям за активну участь, підтримку, терпіння та допомогу.

Доступ до матеріалів спікерів, фотозвіт.

Кiлькiсть переглядiв: 501

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Травня 2020

Цей сайт безкоштовний!