Повернутися до звичайного режиму

Вебінар до Дня безпечного Інтернету

Шановні колеги!

4 лютого 2019 року відбудеться вебінар до Дня безпечного Інтернету.

Організаторами вебінару є відділ цифрової освіти та ІКТ ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти", ГО «Центр кращого Інтернету», НВК №141 «ОРТ» м. Києва.

Просимо Вас бути активними та підключитися до заходу.
Прохання заповнити форму для подальшої співпраці.

З будь-яких питань звертайтеся на електронну пошту tso.ict19@gmail.com


Уповноважений Президента України з прав дитини, спільно з Міністерством освіти та науки України та ювенальною превенцією запрошують всі школи країни приєднатися 5 лютого 2019 року до проведення уроку в 7-11 класах з теми «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?».

Урок був розроблений у співпраці з кіберполіцією та видавництвом «Ранок», за підтримки Vodafone Україна. Інтернет-партнер уроку Датагруп. Мета уроку – інформування дітей про ризики надсилання своїх інтимних фото, а також про злочини, які з цим пов’язані. В уроці використовуються відео матеріали інформаційної кампанії Європолу (європейська поліція) та завдання в форматі діалогу. Вчителі, які проведуть такий урок у своєму закладі освіти, отримують сертифікат від видавництва “Ранок”.

Для участі перейдіть за посиланням:«Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?».


За підтримки Програми Мережних академій Cisco, Департаменту кіберполіції Національної поліції України та компанії ERC 5 лютого 2019 року з метою підвищення освіченості з питань безпечного використання цифрових технологій відбудеться онлайновий урок для учнів 8-11 класів загальноосвітніх, професійно-технічних закладів освіти та студентів коледжів. Безкоштовний 45-хвилинний онлайн-урок розпочнеться 5 лютого о 12.30 та буде транслюватися на YouTube каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні (Лист ДНУ ІМЗО від 21.01.2019 № 22.1/10–213).

Учасники заходу мають можливість:

  • прослухати доповіді експертів за темами «Кібер-атаки та інтернет-шахрайство», «Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей» та іншими актуальними питаннями;
  • пройдти онлайн-тестування та отримати сертифікат.

Для участі в онлайн-уроці, проходження тестування та отримання сертифіката кожному учаснику необхідно індивідуально зареєструватися відповідно до територіальної приналежності.


#ЦентрКращогоІнтернету - День безпечного Інтернету - 2019

Кiлькiсть переглядiв: 485

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Травня 2020

Цей сайт безкоштовний!