Повернутися до звичайного режиму

Презентація Національної програми цифрової грамотності.

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук спільно з Віцепрем'єр-міністром Михайлом Федоровим та командою Міністерства цифрової трансформації представили результати першого в історії України соціологічного дослідження цифрових навичок українців. Також команда міністерства презентувала концепцію проєкту «Дія: Цифрова освіта» та анонсувала дату запуску — 21 січня 2020 року.

Заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан презентувала результати першого в Україні соціологічного дослідження: «53,5% українців знаходяться нижче позначки середній рівень в питаннях цифрової грамотності.

Не володіють цифровими навичками 15,1% українців, а володіють низьким рівнем цифрових навичок 37,9% громадян. 34% українців у віці 18-70 років за останній рік ставали об’єктом хоча б одного з видів шахрайських дій в Інтернеті, а серед молоді у віці 10-17 років — 55,5% українців ставали жертвами онлайн шахрайства. Найбільш незахищеними сегментами в Інтeрнеті є молодь до 16 років, та люди старше 60 років».

Презентація дослідження

Кiлькiсть переглядiв: 566

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Травня 2020

Цей сайт безкоштовний!